rock catala rock botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock catalÓ

Tinc Ladilles

Atrapats en l’atollader (98)

A ningú que li passe (00)

Puzzle Ancestral (02)

Tinc Ladilles som originaris de Xixona (Alacant) i ens definim com un grup de rock. Dins d'aquesta amplia definició ens agrada tocar tota mena d'estils com garage, ska, punk, heavy…etc. Influenciats per grups com Sex Museum, Fuzztones, Ramones, Soudgarden, Adrià Puntí o Sangtraït.

Vam començar fa uns cinc anys i d'ençà hem anat fent concerts allà on ens han deixat: Xixona, Alcoi, Pego, Sant Vicent del Raspeig, València, Vilallonga… actuant en solitari o acompanyats d'altres grups com ara La Gossa Sorda (Pego), Sant Gatxo, Obrint Pas, Ki sap, Missa Dotze (Albaida), Líquids (Alcoi), Atzukak o Mugroman (Xixona)…entre d'altres.
Al llarg d'aquest temps, a més de fer concerts, hem composat un repertori propi de més de 30 cançons en valencià que ha donat peu a la gravació de 3 treballs: Atrapats en l’atollader (1998), A ningú que li passe (2000) i, recentment, Puzzle ancestral (2002), enregistrat als estudis Aural de València. Tots els treballs han estat editats i distribuïts per nosaltres.

D’aquests anteriors treballs s'han fet crítiques a importants revistes de difusió musical com Enderock, Mondosonoro i altres fanzines d'acció local. Al 2000 vàrem quedar finalistes al concurs de ràdio A la Nostra Marxa (València) i al 6é concurs Rock Jove de la ciutat d'Ontinyent.
Amb aquest últim treball hem estat guanyadors del Concurs de Grups de Música de la Universitat Miguel Hernández d’Elx (2003), al qual es van avaluar les maquetes presentades y un concert en directe que va fer cada grup. Així mateix, la segona cançó d’aquest últim CD, Quan et sent a prop, ha estat elegida per al CD recopilatori anomenat “Esclat”, que ha segut editat per l’organització Maulets i distribuït, arreu dels Països Catalans, per la revista Enderrock del mes d’Abril de 2003.

El nostre objectiu com a grup de rock no és altre que fer música en la nostra llengua, que aquesta arribe al major nombre de persones i, com no, que la gent gaudeixi amb la nostra música tant com nosaltres gaudim tocant-la.

Per tot això continuem endavant, per així poder contagiar a més gent tota la canya i el bon rotllo que intentem aconseguir a cada concert que fem.

Els que tenim lladelles som:
Dimas Llinares i Garcia Veu i guitarra
Robert Gomez i Asensi Guitarra i veu
Òscar Galiana i Llinares Baix i veu
Marcos Bernabeu i Molina Bateria i veu

Contacte:
651 101 622 (Robert) roberpet@terra.es
658 680 093 (Òscar) osgalli@hotmail.com
650 617 046 (Dimas)

Adreça:
C/ Dr. Aiela, 12. 03100 XIXONA (ALACANT)


grups | acords | enllaços | botiboti.org | contacte
1