rock catala rock botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock català

Sant Gatxo

Sant Gatxo (98). 45 Revolucions

Quan ja és tard. Pocapela Records

Arran de l'aparició dels valencians Obrint Pas, s'ha donat la possibilitat a molts grups de l'òrbita ska i rock reivindicativa del País Valencià de sortir a la superfície. Aquest és el cas dels canyers Sant Gatxo presentats a l'escena pel segell creat pels mateixos Obrint Pas.

SANT GATXO va néixer a la Marina Baixa i és un grup ja ben consolidat al sud dels Països Catalans, amb mes de 200 actuacions per tot el nostre territori i un potent directe en el que es barreja el rock més fresc i actual amb notes de punk i ska. SANT GATXO és un dels pocs grups valencians que ha aconseguit fer-se un lloc a multitud de concerts fets al Principat, i que té la sort de actuar a les illes amb assiduïtat. Entre els festivals més importants cal destacar: REBROT, ARBÚCIES, SENGLAR ROCK, MONIÀTIC FESTIVAL, ALMADRAVA ROCK, XOCOROCK……entre d’altres, compartint cartell amb els grups mes importants, tant del nostre país com de la resta de l’estat espanyol.
SANT GATXO ha estat guanyador de diversos premis a concursos i ràdios obtenint sempre bones crítiques en tots els mitjans.

Amb un munt de lletres antisistema i per la llibertat dels pobles envoltades d'un estil ska i power pop, aquesta colla de la Marina Baixa són tota una promesa de veritable futur. Quan ja és tard es el seu darrer treball i, amb ell i cançons com Una i mil voltes donen un pas endavant millorant el seu só i lletres. Actualment ja està preparant el que serà el seu tercer treball.


Contactes:
info@santgatxo.com
paco@santgatxo.com
TLF: 627985372 – 966853067 (Paco)


grups | acords | enllaços | botiboti.org | contacte