rock catala rock paisos catalans botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock catala
rock catala 080 8 mil·límetres adrià puntí agraviats ai ai ai al-mayurqa al tall antonia font aquitamxé atzukak avalots bajoqueta rock berta biel majoral brams cap on'nam cheb balowski companyia elèctrica dharma conrad son the porno band crit de lluita
denit dept desperdicis clínics doctor calypso dusminguet el gitano de balaguer els pets feliu ventura fes-te fotre flac fora des sembrat four on six glaucs glissando gossos gra fort gums ham de foc hèrzia inadaptats inèdits ja t'ho diré jaume escala joan amèric joan cardoner josep maria cantimplora josep thió karda fàstic kabul babà ki sap kitsch kop la carrau la madam lax'n'busto les pellofes radioactives lluís llach los carburos miquel pujadó mai toquem junts mala sang matamala mesclat mount zion munlogs no nem bé objectes perduts obrint pas ocults opció k-95 oprimits pep sala petit fours pilseners pixamandurries els pixess pomada quimi portet quim mandado red banner revolta21 roger mas sangtraït sanpedro sant gatxo sapo sau skaband malajunça skamot roig skaparàpid skatalà sopa de cabra street bastards tancat per defunció terratrèmol the companys tinc ladilles tipuaixí umpah-pah whiskyn's

Ki Sap

L´Horta Ska. 45 revolucions. Maqueta

Ki Sap (99). Propaganda

Rural Style (01). Propaganda

10 Tone (03)

 

Jove formació Skatalítica de l'Horta del País Valencià des del 95, a base de bon Ska, Reggae, Jazz,... desplega un poderós mosaic de ritmes i missatges. Recollint les contradiccions del sistema de les coses van saltar als escenaris disposats a musicar aquesta realitat de manera lúdica i directa. 

Una de les bandes que ens marca un referent de la música jamaicana feta en el País Valencià. De la seva primera maqueta, L´Horta Ska, editada per 45 revolucions i on apel·len a combatre les misèries socials amb intel·ligència i persistència, salten al primer Cd. Una gravació que, després de ser masteritzada novament per ser editada per Propaganda Pel Fet, es converteix en el primer llarga durada del grup. Fidel a l´ampliació fins a dotze components, Ki Sap recull aquest viratge cap a nous ritmes i reflexions, donant a la formació un perfil més eclèctic i suggerent.

Ara acaba de sortir a la venda el segon treball de la banda de ska i mestissatge de l'Horta i la Ribera Ki Sap, sota el nom de Rural Style, editat per Propaganda Pel Fet! i distribuït arreu de l'Estat Espanyol per BOA. La banda valenciana, que ha vist ampliades les seves files amb l'entrada de nous vents i el canvi d'Eric de la bateria a la veu, ha completat la gravació del nou disc elaborant una fusió de ritmes que parteixen d'un ska seriós i amb contingut per endinsar-se en el reggae, el ragga, el funk i algun matís de punk; experimentant un pas endavant en el seu propi estil. La gravació, conscientment realitzada en sistema analògic i que aporta un so final net i molt real, ha comptat amb les col.laboracions dels cantants i 2 vents del grup valencià Skaparrapid als temes Ska friends i Hi ha qui menja.

10 Tone és de moment l'últim disc. En ell s'ha volgut plasmar els vuit anys d'existència de Ki sap. 10 tone, 10 temes, 10 components, 10 formes distintes d'entendre la música. Gravat al febrer del 2003 en "Studio 54" (València) per Enrique Soriano i masteritzat en Estudi de Música per J. Shipley, produït per Enrique Soriano i Ki sap. Aquets cop, la banda ha preferit que els seus seguidors se'l puguin descarregar gratuïtament a la seva web www.kisap.org. També s'ha editat a València (Soroll), Castelló (Comú), Madrid (SKP), i Portugal (Anticorpos) i es ven a un preu reduït (4 euros).

Els components de Ki Sap van autoproduïr-se el treball i asseguren que aquest té una gran varietat d'estils, com és habitual, però amb un resultat més acurat i net, introduint algun tema amb bases electròniques i aprofundint en el New Reggae i Danse Hall Jamaicà amb l'ajuda de la gent que ha col·laborat en el disc: Pedro Desakato i Katy Donada (Desakato Donada); Jr. Bassie, Smily Vero i Sento (Llança de foc); Burguer (Insanitat); Dani "cap" (Skaparrapid); Aziz el Kanoun.

Contacte: 635 365 732 · 667 701 416 ·kisap@kisap.org


grups | acords | fòrum | enllaços | botiboti.org | contacte