rock catala rock botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock català

Terratrèmol

El foc que tu demanes (91). Picap

Passió sota la Pell. Picap

Increïblement un dels grans desconeguts del rock català! Són un grup de rock dur amb dos discos al mercat realment bons! El disc El foc que tu demanes és un disc innovador amb molt sentiment i qualitat. La cançó Místic és simplement rodona! Europa tampoc es queda enrera! Són somnis de llibertat impossibles d'acomplir! utopies de la nostra societat actual que ens aliena cada dia més.

Respecte a Passió sota la Pell aquest treball destaca per un só més pop i menys dur que no pas l'anterior treball potser perquè va ser un disc més precipitat però no pas per això deixa de ser tan bo com El foc que tu demanes. En aquest disc destaquen sobretot Gegant de Formigó, crítica clara a l'actual societat cosmopolita i Bany d'amor és, sincerament, la cançó amb més sentiment i una de les més maques que he escoltat mai. Com a anècdota del disc dir que Nat del Rock va ser escrita pel Joan Cardoner, mentre naixia el seu fill Nil.

És realment una pena perquè són un grup que és mereixien i tenien qualitat de sobres per estar al capdamunt del panorama musical de les nostres contrades i l'exterior. Si tens la oportunitat de fer-te amb un dels seus discos no t'ho repensis dos cops!


grups | acords | enllaços | botiboti.org | contacte