rock catala rock botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock català

Roig

Els llops no ploren (06). Bullanga

De les cendres del mític grup Inadaptats apareix, sota el seu segell bullanga, un nou grup anomenat Roig i format per dos dels seus ex-membres: Bull, baixista d’Inadaptats, i Jokin, guitarra d’Inadaptats conjuntament amb en Guillem Bosch, el bateria del grup de metall barceloní Shockcode.

Les lletres de Roig continuen la línia d’Inadaptats. Ells mateixos s’autoclassifiquen com punk-rock comunista amb l’objectiu de sensibilitzar a la gent sobre els efectes nocius del capitalisme. El seu primer treball editat per Bullanga el 2006, s’anomena Els llops no ploren. Està gravat als estudis de Torelló de Docto'R'N'Rick estudis i a l'estudi de l'Ateneu Popular X de Vilafranca del Penedès, per Thrashoo –l’altre guitarrista dels Inadaptats i Kop-. Finalment el treball és mesclat a l'estudi de l'Ateneu Popular X de Vilafranca del Penedès.

El CD conté nou cançons: Benvinguda al paradís, Aquelarre, Els amos de la terra, Els llops no ploren, La tempesta, El venedor de somnis, Al infern, Actituds paraplègiques i Juntes un gran incendi. Es divertit el fet que la seva primera cançó coincideixi amb el títol d’un treball dels Obrint Pas.


grups | acords | enllaços | botiboti.org | contacte
1