rock catala rock botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock català

Quim Mandado

Eclosió (04). Ariadna Records

Dos anys després de l'emotiu comiat a la sala Razzmatazz amb el seu grup de tota la vida, el cantant Quim Mandado publica el seu primer disc en solitari: Eclosió..

Mandado ha realitzat la composició de tretze noves cançons i s'ha encarregat de gravar el baix, els teclats, la veu i algunes guitarres. Martín Rodríguez, fill del bateria dels desapareguts Sangtraït, ha enregistrat la bateria i Toni López, ex Zulo i Jordi Carles d'Aspid s'han encarregat de la major part de les guitarres. La producció l'ha compartida amb Jordi Gasull, director d'Ariadna i s'ha enregistrat, mesclat i masteritzat a l'estudi que la discogràfica té a Sant Climent (Alt Empordà).

El disc es titula "Eclosió" i s'ha editat en format digipack. Segons el seu creador es tracta d'un treball molt vital, lluminós i colorista; molt positiu, enèrgic i, sobretot, sincer. La base continua sent el rock amb alguna pinzellada heavy i d'altres més pop. S'hi podrà trobar algun toc de blues i, fins i tot una cançó de bressol inspirada en la seva recent paternitat. Alguns dels títols són Agraït, Qui té la meva sort?, Somriures de plata o Trencant cadenes escollida com a primer single..

Les lletres no tenen res d'èpiques, són més quotidianes, amb algun punt poètic que les de Sangtraït, combinen les vivències personals amb la imaginació. La intenció del Quim Mandado amb Eclosió era començar de nou i deixar enrera Sangtraït i, de fet, en tot el disc no se'n fa cap menció. Malgrat les seves intencions el propi Quim reconeix que de Sangtraït alguna cosa queda. I, entre allò que queda, hi trobem la col·laboració d'un exSangtraït, el bateria Martí Rodríguez tocant la cançó Èxode. Aquest és un intercanvi de col·laboracion després de la col·laboració d'en Quim Mandado amb el disc de Rockson, la banda que té Martí Rodríguez amb Joan Cardoner.


grups | acords | enllaços | botiboti.org | contacte