rock catala rock paisos catalans botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock catala
rock catala 080 8 mil·límetres adrià puntí agraviats ai ai ai al-mayurqa al tall antonia font aquitamxé atzukak avalots bajoqueta rock berta biel majoral brams cap on'nam cheb balowski companyia elèctrica dharma conrad son the porno band crit de lluita
denit dept desperdicis clínics doctor calypso dusminguet el gitano de balaguer els pets feliu ventura fes-te fotre flac fora des sembrat four on six glaucs glissando gossos gra fort gums ham de foc hèrzia inadaptats inèdits ja t'ho diré jaume escala joan amèric joan cardoner josep maria cantimplora josep thió karda fàstic kabul babà ki sap kitsch kop la carrau la madam lax'n'busto les pellofes radioactives lluís llach los carburos miquel pujadó mai toquem junts mala sang matamala mesclat mount zion munlogs no nem bé objectes perduts obrint pas ocults opció k-95 oprimits pep sala petit fours pilseners pixamandurries els pixess pomada quimi portet quim mandado red banner revolta21 roger mas sangtraït sanpedro sant gatxo sapo sau skaband malajunça skamot roig skaparàpid skatalà sopa de cabra street bastards tancat per defunció terratrèmol the companys tinc ladilles tipuaixí umpah-pah whiskyn's

Pomada

El disc 1 de pomada (01). Pomada

Parlar de Pomada és parlar d'originalitat i senzillesa amb majúscules. Es tracta d'un duet format per l'Helena (pandereta i veus) i el Carles (acordió i veus) que tots hem anat descobrint poc a poc a base de concerts organitzats per un o altre casal independentista del país. Però no us enganyeu, que ells estiguin compromesos amb el nostre alliberament no vol dir, ni de bon tros, que siguin un petit grup de festa major destinat a ser marginal en la venta de discos.... i si no ja veureu en un parell d'anyets!!

El seu primer disc, autoproduït per ells mateixos, que duu el nom de El disc 1 de pomada, no sé pas perque ens imaginem com es dirà el següent..., inclou 17 peçes que són una barreja explosiva com el nom de beguda illenca que duen. Si vols saber-ne la recepta, doncs agafa una mica de Negu Gorriak, Dusminguet, Tape eta Leturia, Public Enemy, Fabulous Trobadors i Massilia Sound System; li afegeixen l'acordió i la pandereta, veus i simpatia i ja ho tens!! complicat? i tant! peò molt fresc, inconfundible i incopiable.

De les seves lletres dir-vos que ragen alegría i una qüotidianietat dícil de descriure. I per si faltava quelcom... ara van i inventen el rumbamuffin®. Compromís i ganes de ballar, que més se'ls pot demanar? ah sí un garrotí.

 

Contacte:  helenoak@jazzfree.com/655080927


grups | acords | fòrum | enllaços | botiboti.org | contacte
1