rock catala rock botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock catalÓ

Petit Fours

Disco. M˙sica Global (00)

DissonÓncies de calaix (02)

Sˇn de la Cellera del Ter i acaben de treure Disco amb la companyia M˙sica Global. Aquesta banda seguidora dels Sopa de Cabra, els Jatu o els Doors practica un rock de qualitat on la flauta travessera posa la nota d'originalitat. Agraeixen la feina feta per la primera generaciˇ de rock catalÓ per˛ confien en ser aviat el relleu.

Aquest maig del 2002 la banda enllestia el seu segon CD, DissonÓncies de calaix, produ´t per Titi Saurina (Jatu). Amb aquest treball, on experimenten amb el rock, fusiˇ, el funk i la rumba, aquesta banda de La Cellera de Ter inicia una nova etapa amb Laclau Management que l’ha incl˛s en el seu catÓleg de grups.

El 2004 grup Petit Fours ha decidit donar per finalitzada la seva trajectòria musical després de deu anys d’existència, més de trescents concerts i dos CD, Sobrelliscant (Global, 1999) i Dissonàncies de calaix (Global, 2002). “Pleguem perquè fins avui tot ha estat una bonica història de set amics”, diu el comunicat fet públic el 5 d’abril, que confirma el final del grup al mateix temps que anuncia un últim concert, a manera de comiat, que tindrà lloc el dissabte, 24 d’abril, al Pavelló Municipal de la Cellera de Ter.


grups | acords | enllaços | botiboti.org | contacte
1