rock catala rock botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock catalÓ

Mai Toquem Junts

Aerosomnis (99). DiscMedi

Play (01). Musica Global

Els Mai Toquem Junts, grup de Reus, acaben de publicar el seu primer treball anomenat Aerosomnis, editat per DiscMedi sota la producciˇ de Pemi Rovirosa dels Lax'n'busto i acaben de comenšar la gira Aerosomnis la qual la porta a terme la companyia Tru´ Espectacles de Mallorca (Ocults i Tomeu Penya).

Els Mai Toquem Junts van comptar amb les colĚlaboracions del Jimmy Pinyol, a la percussiˇ dels (Lax) del mateix Pemi, i del Jordi MasdÚu. Aquesta banda de Reus ha editat un clip del single promocional Un bon lloc la qual es pot veure a l'Sputnik i d'altres TV locals. El seu pas per programes com "En directe Maripau" o a "Tot Wat" han fet dels MTJ una de les noves promeses del Rock catalÓ.

L'any 2001 els Mai Toquem Junts han tret el seu segon disc anomenat Play. Un disc on es reflexa l'evoluciˇ del grup, tant en les lletres com musicalment. El disc ha estat enregistrat als "Estudis TivolÝ" del Vendrell per Jes˙s Rovira i produ´t per en Pemi Rovirosa. Durant l'estiu realitzaran diversos concerts entre Catalunya i les Illes. Com a concert mÚs important que realitzaran serÓ el del Festival Senglar Rock. SerÓ la segona vegada que actuen en aquest festival. Actualment els seus membres estan implicats en un projecte paral·lel i tenen el grup aturat.

Veu i guitarra: Xavi Sßnchez, teclats i veus: AdriÓ Frare, bateria: Edgar Arto Guitarra: Xavi Balsalobre i al baix: Oscar Garrido

Informaciˇ facilitada per la Noe Valls. Presidenta del Club Super Mai.


grups | acords | enllaços | botiboti.org | contacte