rock catala rock paisos catalans botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock catala
rock catala 080 8 mil·límetres adrià puntí agraviats ai ai ai al-mayurqa al tall antonia font aquitamxé atzukak avalots bajoqueta rock berta biel majoral brams cap on'nam cheb balowski companyia elèctrica dharma conrad son the porno band crit de lluita
denit dept desperdicis clínics doctor calypso dusminguet el gitano de balaguer els pets feliu ventura fes-te fotre flac fora des sembrat four on six glaucs glissando gossos gra fort gums ham de foc hèrzia inadaptats inèdits ja t'ho diré jaume escala joan amèric joan cardoner josep maria cantimplora josep thió karda fàstic kabul babà ki sap kitsch kop la carrau la madam lax'n'busto les pellofes radioactives lluís llach los carburos miquel pujadó mai toquem junts mala sang matamala mesclat mount zion munlogs no nem bé objectes perduts obrint pas ocults opció k-95 oprimits pep sala petit fours pilseners pixamandurries els pixess pomada quimi portet quim mandado red banner revolta21 roger mas sangtraït sanpedro sant gatxo sapo sau skaband malajunça skamot roig skaparàpid skatalà sopa de cabra street bastards tancat per defunció terratrèmol the companys tinc ladilles tipuaixí umpah-pah whiskyn's

La Madam

Sense Pressa (87). PDI

Micos i Mones (89). Blau

1991 (91). Blau

El grup amb més glamour del panorama català! Són dels primers en aparèixer i, un altre cop, tampoc s'ha fet justícia.

Aquest grup de Sabadell toquen un Pop melòdic, fresc amb lletres realment treballades i amb un guitarra solista que és una meravella. Les seves cançons estan plenes de bones melodies, sempre ajudades de teclats, secció de vent i cors, que poden tractar des de les seves vivències amb les dones, passant per unes bones dosis de filosofia fins arribar a tributs a Lupe Dal.lí.

Van aparèixer amb el seu disc Sense Pressa quan el panorama musical català era gairebé inexistent. Però no va ser fins Micos i Mones que aconsegueixen fer-se sentir. Encara em recordo de la bona impressió que em van deixar quan els vaig veure per primer cop en directe, era l'any 90 al Born junt amb els Sau i els Sangtraït; tot i això el tipus de música que feia la Madam els impedia de totes totes tenir la legió de seguidors que tenien els altres dos grups.

Les cançons Micos i Mones, Catalina i Manuals d'amor son les millors cançons d'aquest treball. Tot i això, Els esclaus seria la peça més exitosa, tot i que com el mateix Longue reconeix... era una tonteria de cançó.

El seu darrer disc va ser el capicua 1991 i, amb diferència el seu millor disc. És un treball madur però alhora fresc i, com no, glamour 100%. però sí! hi ha moltes pedres damunt de la via i ja fa un temps que es van separar, fins i tot un dels seus membres va morir en un accident (no t'oblidem!). Tot i això, un dels seus dos cantants, el Llongue, s'ha llençat a fer carrera per la seva banda... però aquest cop més salsero i ja en porta dos treballs enregistrats. Aquests són La bèstia i Marilú.


grups | acords | fòrum | enllaços | botiboti.org | contacte