rock catala rock botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock català

Josep Thió

Avui és demà (04). Música Global

Darrerament Josep Thió ha estat produint els últims discos en directe de Sopa de Cabra i el primer en estudi dels seus excompanys de Kabul Babà. L' exguitarrista de Sopa de Cabra Josep Thió també va estudiar la viabilitat de formar un grup amb cantant femenina i en anglès i la de fer un disc amb Fora des Sembrat, però a part de la distància, que ells estan a Mallorca, és un projecte amb més gent i havia de ser copartícep i acceptar les altres personalitats. Així que al final va decidir fer-s'ho tot sol i s'ha llençat a la piscina i ha editat el seu primer disc en solitari: Avui és Demà

Josep Thió però s'ha llençat a la piscina amb salvavides així companys de professió com Lluís Gavaldà, Jofre Bardagí, Sebastià Saurina i Natxo Tarrés han posat part de les lletres del disc, la resta las ha fet el mateix Thió. Un disc senzill de pop que respira optimisme i es farcit de temes de mig temps, entre l'esperança vital i la narració costumista.

Josep Thió va recórrer als seus companys de professió doncs no veia clar que pogués assumir totes les lletres d'un disc. Al final, però, n'ha fet més de les que ell mateix es pensava.

Les cançons del disc són:

1. Avui és demà
2. Sorra i aigua
3. Coses per viure
4. Vent del nord
5. Dorm
6. Tots aquests anys
7. Dies freds, demàs calents
8. Muntanyes, rius i valls
9. Deixa'm viure sempre als teus llavis
10. Tot el que sóc
11. Làmpares velles, pots i paelles
12. Deixa en pau l'amor
13. Ets foc


grups | acords | enllaços | botiboti.org | contacte