rock catala rock botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock català

Kabul Babà

Club (03). Musica Global

Malgrat no fer-se famosos fins la dissolució dels Sopa de Cabra, el grup neix el 1999 quan Cuco i Peck es comencen a trobar al local d'assaig per fer cançons. Posteriorment s'incorporaran en Nil i en Pep Bosch. Pels directes es reforcen amb el guitarra David Basart. Aquesta banda que ha pasta de dir-se Pebre a Bitxos, Cyrus Tomb o Cactus Moon per acabar dient-se Kabul Babà.

Els Kabul Babà comencen amb molta força i, el que és més important, amb un gran suport de la premsa escrita que veu en ells els substituts dels Sopa de Cabra, òbviament té lògica donat el elevat nombre de components que provenen d’aquella mítica banda. En Nil, provenint de Nivritty i havent treballat amb els Trogolodites i la Felació de Cupido es el cantant del grup.

Sota la companyia Musica Global i la producció de Josep Thio, els ja oficials Kabul Babà treuen Club al mercat. En el disc hi col·laboren uns quants amics de la banda: en Francesc "pelut" Bertran, en Jordi Mena, dels Jarabe de Palo i, com no, tots els altres exsopes en el disc i en Gerard Quintana posant veus a la cançó Kilombo. El treball compta amb dotze cançons, totes en català, d’on destaquen Kilombo i Fer-ho fàcil.

El disc va ser presentat en directe a la Fira del Disc de Girona el 9 de març del 2003. El treball no està malament i es prometedor encara que el nivell no és ni de bon tros l'assolit amb Sopa de Cabra i es troba massa a faltar el Gerard Quintana. Els directes són, sens dubte, la seva assignatura pendent però estan tot just començant.


grups | acords | enllaços | botiboti.org | contacte