rock catala rock botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock català

Glissando*

Glissando* (01). Ariadna Rds

Marclaianortomarco (03). Ariadna Rds

Aquest grup barceloní, format per tres nois i una noia, estan sorprenent tots els que tenen la oportunitat d'escoltar-los. Practiquen un pop cantat en català molt personal, poc habitual en la majoria de grups catalans, amb guitarres intimistes i la delicada veu de la Laia, suggerent i melangiosa. Després de la seva excel·lent maqueta (amb la qual van guanyar el programa ÈXIT de TV3 i Catalunya Ràdio i van quedar finalistes del concurs de maquetes Enderrock 2000) ens presenten el seu disc de debut. La producció d'aquest treball l'han dut a terme Titi Saurina (Ja t'ho Diré) i Jordi Gasull (Ariadna Records), i han comptat amb col·laboracions del mateix Titi i de Jofre Bardagí (Glaucs). Realment val la pena parar atenció a la seva música. Glissando* eleva la qualitat del pop català a nivell europeu.

Retalls de premsa:

"Teoritzem sobre el relleu i el relleu ens esclata als morros. Menys xerrar i més actuar ens ajudarà a descobrir els grups interessants."
Diari AVUI

"Glissando* són una proposta capdavantera, juntament amb Aquitamxé, del pop-rock fet a Catalunya i en català."

"...com el millor grup de pop sorgit d'enmig de l'endogàmia mimètica de la nostra escena musical. Frescos, arriscats, personals i bons compositors. Tenen el més important: talent, idees i cançons. I també tenen bon gust..."

" El seu pop intimista i poc convencional aporta aires nous s la música feta en català"

"...la qualitat de les intencions d'una proposta en català del tot contemporània en els referents musicals que la inspiren."

"...cuyos sonidos de corte independiente les permitiría encajar en el escenario pequeño de Benicàssim"
El País de las Tentaciones, 2 de novembre de 2001

Ara, un dels grups més representatius de la nova fornada del pop-rock en cátala, acaba de fitxar per Laclau Management. Glissando* i ara acaben de treure al mercat el seu segon single, Magnetica, una petita mostra del gran potencial d’aquesta banda.

Contacte: Ariadna Records/Jordi Gasull


grups | acords | enllaços | botiboti.org | contacte
1