rock catala rock botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock català

Bajoqueta Rock

  • En viu, en directe, a pèl
  • Amb 2 pinyols

Els Bajoqueta Rock és una formació de Riba-Roja del Túria (camp del Túria) que està agafant bastant fama arreu del País gràcies a unes melodïes molt enganxoses que et fan venir ganes de ballar només escolta-les, amb unes lletres que parlen compromeses amb el seu Valencià, prova d'això es que al sud tothom ha sentit parlar d ells.

Aquest grup fan, com ells mateixs denominen rock rural amb unes cançons que reflexen l´entorn quotidià de cada dia; dediquen cançons al camp, la capa d´ozó, la cassalla, els lluradors, les falles(criticant-les, clar)...

Aquest grup té editat un compacte en directe, anomenat En viu, en directe, a pèl gravat a l´auditori de Riba-Roja del Túria amb 19 cançons: corfollt, carxofest, rock del pet, saia cassaia, l´ozó, proves nuclears, rosa-rosa, x´acarrere uo!, la xurra, tira-li martí, ai! xiqueta meua, com va el preu, tio pep, la taronja no funciona, tia blassa, nana rock, catalina la garró, rock rural, rock vertical.

Parlant del directe, és una passada, saben fer-se seua la gent des del primer moment, a més ixen a l´escenari vestits de llauradors, però també es disfressen de fallera, de xiquet, de dona... en definitiva fan tota la festa que volen i més. Aquest any han fet motíssims concerts, fins i tot han participat en la festa acampada Carrascar (on el Titot dels Brams flipava veient-los), han talonejat a grups com Sopa de Cabra, Los Suaves, Porretas, Lax'n'busto... a part dels concerts que ells han fet sols o de cap de cartell.

Els seus components són: Paco Lluís Ramos -guitarra i veu-, Julio Miquel -guitarra i cors-, Miguel Àngel Moreno -trompeta i cors-i Salvador Ferrer "Manyet" -baix i cors-, Javier Subiron Subiron -percussió-.

Informació facilitada per l'olanpoibl


grups | acords | enllaços | botiboti.org | contacte
1