rock catala rock botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock català

Objectes Perduts

Blau (95). Free Records

Mira (00). Free Records

Originals, só britànic i de Sentmenat... la Gran Aventura Segona Part? Potser, si més no hi compta amb dos ex-components d'aquella banda que sorgí amb la primera fornada del Rock Català però que malauradament no va fer-se un lloc al mercat a la producció..

Influències britàniques per un segon disc que incorpora no solament les originals influències de la Gran Aventura però també les de famoses bandes com els U2 o Radiohead al panorama català. Una banda que pot donar que parlar.

Mira és el segon treball discogràfic dels Objectes Perduts. Ha estat gravat i mesclat a "la fundació studi" entre els mesos de Juliol i Setembre de 1999, i produït per Xavi Vidal i Bernat Garriga. Surt al mercat amb el mateix segell discogràfic que el primer disc, Free Records.
En Mira hi col·laboren tot un seguit d'artistes: Joan Andreu Reyes (Los Sencillos), tocant el minimoog, Bernat Garriga fent els arrangements de teclats i la programació del sampler, Oriol Garriga a les congues, Vicki DeClascà cantant, Jordi Vinyets tocant el baix a Mil Estels, i Xavi Vidal (La Gran Aventura) fent coros.

Cal destacar l'últim tema del disc. És una remescla anomenada ...tot té solució? feta per Joan Andreu Reyes, que es desmarca una mica del típic so dels Objectes, i que el grup ha volgut posar per donar un toc diferent al disc.

L'estil d'aquest disc és més madur que el primer treball Blau, fruit dels nombrosos concerts realitzats des de llavors, i la seva evolució musical, donant més força a la música, especialment a les guitarres, i mantenint un paper molt destacat en les lletres, cosa que el grup valora molt.

Contacte: objectes@sentmenat.com


grups | acords | enllaços | botiboti.org | contacte