rock catala rock botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock català

No nem bé

Unisex (00). Música Global

Diuen d'ells que són la promesa de futur més ferma del rock català actual. Atenent a l'èxit dels seus concerts i creixent nombre de fans, no els hi falta raó. Des que guanyaren el Quart  Concurs de Maquetes Enderrock la seva evolució ha estat realment sòlida.

Amb Unisex, sota la producció de Josep Thió dels Sopa de Cabra* , aquesta banda liderada per la jove Laura Casas practica un pop amb marcades influències del millor indie britànic. Punts suspensius, Tobogan o Parets verdes en són bons exemples.

El futur de la banda es força prometedor, sobretot perquè tot i ser molt joves estan rebent una forta promoció com demostra la seva actuació al Mercat de Música Viva de Vic 2000 o aparicions a la televisió com als programes de la Cosa Nostra.

Malauradament, la banda encara necessita rodar-se i dotar de consistència el seu estil i veu de la cantant. Malauradament no tindrem aquesta sort doncs la banda  ha deixat d'existir com a tal. De fet han decidit "convertir-se" a l'espanyol i ben aviat els podrem (bé podreu) escoltar-los fent cançons noves en espanyol, amb nou nom i nova discogràfica. Nois/a, que no veieu que això no va així??? que us voleu estavellar com els Gossos, Sopa i tants que han acabat tornat al català? Mala sort! - pop!


grups | acords | enllaços | botiboti.org | contacte