rock catala rock botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock català

nn33

De la Rebel·lia (04). Bullanga

nn33 ens arriba des del barri de Vallbona ( BCN ). nn33, neix a mitjans de l'any 2003, a partir de la dissolució del grup Answer, del qual agafen les seves últimes creacions per a desenvolupar un projecte totalment nou. Els components de la banda són: Josep Rodríguez - Veu, Rodrigo Surubbi - Guitarres, Ruben Vílchez - Baix i Marcel Sañas - Bateries. Aquests quatre components compten amb l'experiència adquirida pel seu pas per Answer, banda amb la qual van editar un únic treball La danza de la calle.

De la Rebel·lia és el títol del primer treball discogràfic d'aquesta banda de Hardcore combatiu, on la contundència de guitarres i veus donen lloc a un anar i venir de melodies, ritmes frenètics i contundents, carregant directament, tant musicalment com amb els textos, contra aquest sistema d'estats imperialistes, cridant contra l'actual situació mundial i les seves bèl·liques conseqüències.

13 temes directes on trobem una gran varietat musical que va des del metall de Canvia el control, fins el rap melòdic de Cansado, passant per la composició punk Assassins . Els temes cantats, la gran majoria en català, deixen entreveure el compromís de la banda amb les lluites socials, apuntant directament contra les polítiques feixistes que governen el Món. 60 minuts plens de contudència musical i missatge. Enregistrat al Laboratorios Cholb de Barcelona, els mesos de Juny, Juliol i Agost del 2003, sota la producció tècnica de X - Cholbi i nn33. nn33 es marquen el compromís de presentar De la Rebel·lia per tot el territori dels Països Catalans, intentant no deixar a ningú indiferent davant d'aquesta proposta.grups | acords | enllaços | botiboti.org | contacte