rock catala rock botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock català

Karda Fàstic

Eixabuir 1(92)

Mans fredes, cor calent

Els Karda Fàstic i la seva kaka de Colom varen ser una un clàssic, junt amb els Umpah-Pah, a les terres gironines. Però no tant sols es quedaren allà 'amagats' i la seva música a través dels dos treballs que van treure al mercat va expandir-se més enllà dels Països Catalans. Només cal dir que el següent comentari ens va arribar des d'Holanda del nostre company de projecte Jan.

Els Karda Fàstic eren de Vic (Osona) i el seu primer treball del 92 és segurament el millor: Eixabuir 1. Vaig comprar el disc a Lleida al atzar, perquè com estranger no saps molt del que passa al mercat català. Va ser un dels discos que més em va agradar, tant que 2 anys desprès el vaig comprar també en CD.

La cançó La caca de colom gairebé era un himne en la meva família, els nens la van cantar dins del cotxe tornant de vacances a Holanda. Una altra cançó que és molt bona és El perro, cantant meitat en català, meitat en castellà. La última cançó de la que vull dir quelcom és tracta de d'una nena que era incapaç de fer l'acte sexual (parlant netament) sense fer soroll. En total hi han 10 cançons.

El segon -Mans fredes, cor calent- i, pel que jo sàpigue l'últim disc també és bo, però no tant com el primer. La cançó Tu vals em sembla que es refereixen a la meva dona: Has passat una putavida........

Desgraciadament no he sabut res més del grup. Eren molt bons....  

Informació facilitada pel Jan Tusveld des d'Holanda


grups | acords | enllaços | botiboti.org | contacte