rock catala rock botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock català

Cesk Freixas

Set voltes rebel (05). Bullanga

Les veus dels pobles lliures (06). Autoedició

El camí cap a nosaltres (07). Autoedició

Nascut el 1984 a Sant Pere de Riudebitlles, Cesk Freixas s’inicia musicalment com a cantant de Pangea. Amb el pas del temps es marca com objectiu el recuperar la cançó d'autor i de protesta als Països Catalans per rebatejar-la com a nova cançó de protesta marcadament d’esquerres i independentista, tot un repte compartit amb d’altres com el valencià Feliu Ventura.

Després de l’autoedició el 2004 d’una maqueta en directe, Cesk Freixas amb Els Altres Bandais com a banda d’acompanyament, treu el seu primer treball surt al mercat el 2005 sota el segell dels Inadaptats -Bullanga- i amb el títol Set voltes rebel. El seu compromís i ideals queden reflexats a les seves cançons i lletres esquitxades de pinzellades de quotidianietat i calidesa.

La seva segona obra és un disc autoeditat de versions dels seus referents musicals i reivindicatius. Les veus dels pobles lliures està compost per set versions de cantants catalans com la Samarreta de l'Ovidi Montllor o Al vent de Raimon fins a Les cançons lliures de Bob Marley.

El 2007 treu al mercat El camí cap a nosaltres, un treball enregistat a Sant Sadurní i molt més elaborat, com sol passar amb els segons treballs i és que l’experiència és un grau. Cesk Freixas defineix el seu treball com la revolta amb el cor, on es barreja estima cap al país i una dona.  És un treball rebel però menys explícit i contundent que el primer i alhora molt més romàntic per gaudir en la intimitat. El disc conté tretze cançons, de les que únicament en tres el Cesk prescindeix d’Els Altres Bandais.

 

Contacte(s): 645554570 (Cesk)


grups | acords | enllaços | botiboti.org | contacte