rock catala rock botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock català

Josep Maria Cantimplora

Josep Maria Cantimplora i l'Orquestra Cloratita (03)

Què dir del genial Josep Maria? més val que ell mateix ens ho expliqui tal i com fa als seus concerts... per cert al de la foto hi era però es va amagar per no sortir!

Bé, la meva història, aviam, no puc dir qui sóc perquè... comprengui que si em tapo la cara és perquè no se'm conegui, no diré ara el meu nom. En tot cas, sóc una persona que ha patit molt els maltractes de la indústria discogràfica en aquest país i que es vol revenjar i s'ha de revenjar! I ho faig, no de manera violenta, com vaig fer en un principi, si no ara amb l'art, amb el meu art, no. Sí, de fet, imagineu-vos, o sigui, les vaig fer abans de que ells me les copiessin, per tant, estem parlant de trenta, trenta-cinc anys enrera, eh!

Fa molt temps que estic intentant trobar el moment per reivindicar lo que eren les meves cançons, i ara per fi m'he decidit, tot i el risc que comporta això d'anar encaputxat amunt i avall, i estar a la clandestinitat i alhora fent concerts en directe, però, jo crec que és un greuge que no podia quedar així com aixís.. Sí, perquè precisament van agafar les meves cançons per donar-les-hi absolutament la volta. Val a dir que, a nivell artístic, és una sort que les vagin agafar aquest individus perquè van fer absolutes txapuces, no, comparant-les, doncs, amb la lletra original, val a dir que si van triomfar, va ser únicament perquè em van robar les lletres a mi, no perquè tinguessin cap talent, ni cap mena de dot artística perquè com es pot escoltar amb les versions que ells van popularitzar són unes txapuces a nivell literari. A nivell musical no, perquè la música és meva, no, però, a nivell de lletres són unes txapuces que no van enlloc, no. Bé, sí, és cert que he tret una maqueta, el que passa que clar..., comprengui que això no ho puc portar en fàbriques, llavors vaig fabricant unes quantes, ara unes quantes més... perquè clar, això és una cosa que és absolutament il·legal, és apologia del terrorisme, és plagi, perquè clar...les cançons les tenen registrades ells, llavors clar... és una mica difícil, i tant aviat n'hi ha, com no n'hi ha, jo espero que a curt termini es pugui treure, ja no una maqueta, si no un disc.

Doncs bé, ja la tenim. Una maqueta amb les següents cançons.

1.- Maleïda Espanya (4:24) 2.- Posem que parlo de Rupit (2:32) 3.- Un ram de faves (3:55) 4.- La gallina (3:56) 5.- Un petó i una flor (3:41) 6.- La Mariona (4:27) 7.- Un partit anomenat popular (4:19) 8.- Lliure (3:03) 9.- Avui te'n vas (3:16)

Josep Maria Cantimplora ha tret el seu segon disc l'11 de setembre de 2004. Es diu Hotel Acapulco. Live in Lloret i inclou nous temes i vells èxits com "El porró", "Mariona", "Sa sa sa", "Això no és Espanya", "Com és ell?", "Un ram de faves", "No em miris", "Un partit anomenat popular" i "La meva casa quartel".

Els títols parlen per si sols...

Contacte: cantimplora@racocatala.com


grups | acords | enllaços | botiboti.org | contacte
1