rock catala rock botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock català

Berta

Somnis Forts (98). DiscMedi

Em sents?. DiscMedi

Tan al límit (03).DiscMedi

La Berta és una prova més de la maduresa del mercat musical català i de la seva irrefutable normalitat. Aquesta noia voltant els vint anys ocupa el fins ara buit  forat de la cançó lleugera en català.

Somnis forts, el seu primer treball, és un matxambrat de catorze peces on ens sobta el poder de la seva veu i, d'altre banda, un fort component d'anhels adolescents. Un treball ple de força, emoció i bones lletres que queden ben patents en els seus 'hits' Per ser un sospir, Distància o P.  Somnis forts és el resultat d'una il·lusió, la mostra que amb voluntat i convicció es por arribar a assolir les fites somniades. Un disc tendre i emotiu i si el vols en portuguès... doncs també! que tremoli Madredeus (bé no serà per tant)

Em sents? És el segon trall en català de la cantant després de la seva aventura traduint Somnis Forts al portuguès. Amb aquest nou treball la cantant continua en la seva línia de cançó lleugera però ara aportant un to de maduresa gens propi maduresa d'algú què, amb vint-i-un anys, encara té molt camp per córrer

Tan al límit és el tercer treball de la Berta. Pop i la combinació d'ambients acústics i multimedia. Aquest treball ha estat produït pel Nacho Lesco, músic de la banda de Manolo García i Estopa. El disc inclou tres balades. És un treball molt acurat que no té res a envejar a bodrios OT amb els que ens embafen dia sí i dia també. Només li caldria una gran promoció per tal de poder competir en igualtat de condicions amb aquells altres subproductes de música lleugera.

 


grups | acords | enllaços | botiboti.org | contacte