rock catala rock botiboti.org
rock catala rock cátala música en català pop català poprock català
rock catala rockcatala botiboti.org  poprock catala pop català  independència  catalunya
rock català

Agraviats

Què més dóna? CD/Maqueta

Agraviats neix a Castelló l'any 1999. El grup va néixer amb l'intenció de passar-ho bé i poc a poc s'hi va anar incorporant gent. És un grup molt influenciat per l'ska. A la seva musica es barregen molts estils de musica sobre la base de l'ska i el reagge com el swing o el hard-core. Les seves lletres també son reivindicatives, com La veu del pobleQuè més dóna? o Dona lluita sense oblidar que l'ska és una musica de festa amb cançons com Collita ska o Euskaladun ska.

Amb un Cd al mercat ( Què més dóna?) del qual s'han venut 1000 copies, Agraviats ha participat en més de 70 concerts arreu de la geografia del País Valencià, i s'ha caracteritzat per la festa en totes les seves actuacions, ha compartit escenari amb bandes com Komando Moriles, Discípulos de Otilia, Color Humano, Ki Sap, Skaparrapid, d'entre altres... i ha estat present en concursos de maquetes en festivals com el Carrascar 2001 o el Senglar Rock 2001 

Els components de la banda són Javito Gómez, Samuel Ferrer, Sergio Martínez, Lluís Pallarès, Dani, Miquel Ferré, Diego Xulla i Raül Rubio.


grups | acords | enllaços | botiboti.org | contacte